Zin in pasta, maar wil je granen even overslaan? Deze penette maken we van 100% peulvruchten (erwten). Superlekker en glutenvrij. Een simpel vegan pastarecept waar je gewoon blij van wordt.
Ingrid is in de eerste plaats communicatie-pro bij TerraSana. Ze besteedt eigenlijk al haar tijd aan (samen) eten, koken en denken aan eten. Receptontwikkeling en foodfotografie doet ze erbij.
Zo maak je het
Kook de pasta in 3-4 minuten gaar. Spoel af met koud water. Meng met 4 el pesto verde.
Maak de sperziebonen schoon. Snijd ze in korte stukjes van ca. 3 cm.
Snijd de rode uien fijn. Snijd de cherrytomaten door de helft.
Verhit een koekenpan met kokosolie. Zet het vuur hoog.
Voeg de sperziebonen toe en wok ze in ca. 5 minuten knapperig en gaar.
Voeg de rode uien toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de laatste minuut de cherrytomaatjes toe.
Dien de borden op en garneer met edelgistvlokken.
Tip(s)
Je kunt de gnocchetti ook prima vervangen door een van de andere glutenvrije pasta’s.